Tryckskruvpåle

7250 kr15625 kr inkl. moms

Miljöriktig och underhållsfri påle till brygga.

Clear

tryckskruvpålen

Skruvpåle till brygga!

Tryckskruvpålen  är avsedd för att användas ensamstående som fenderpåle, markeringspåle och förtöjningspåle till brygga. Pålen har stor förmåga att överföra horisontella krafter till bottensegmentet. Den är extremt tålig mot iskrafter, då uppkommet vridmoment (Mv} och den vertikala mothållskraften samverkar mot isgreppet vid pålens axiella rörelse. Krafter som förekommer är främst horisontella och ger upphov till böjspänningar i pålen. Armeringen i kompositmaterialet är valt och placerat så att största möjliga hållfastegenskaper erhålls mot uppkomna böjspänningar.

Uppfyllda krav:
  • Underhållsfri
  • Miljö- och arbetsriktig
  • Över 90 års hållbarhet

Denna produkt är förberedd för framtida CE-märkningskrav.

Det bästa alternativet för både dig och miljön

Miljöaspekten är ett av Nordprodukters viktigaste grundfundament och därför väljer vi att använda återvinningsbart material, utesluta giftiga utsläpp, minska CO2-utsläppen och bevara bottensegmentet i bra skick. Med respekt för den marina omgivningen skapar vi ett överlägset hållbart alternativ som förenar mångsidig kundnytta med miljömedvetenhet.

Om Nordprodukter

Nordprodukter är etablerade på marknaden och har de i särklass mest miljövänliga och ekonomiskt hållbara pålarna. Pålarna är tillverkade i kompositmaterial från återvunnet båtskrov. Våra pålar finns installerade i flera hamnar och används till bryggor, flottar, akterfästen, bojar, farledsmarkering med mera.

Alla marina pålar som finns i vattnet kan ersättas med våra produkter som har 46 gånger lägre CO2-utsläpp än våra konkurrenter.

Har du frågor om produkten?

Kika på andra modeller av Nordpålen!

Skruvpålen

Optimal för dig som vill bygga brygga med kvalitativa och motståndskraftiga pålar.

Ankarpålen

Optimal vid förankring av flytande enheter, bottenfundament, rörledningar, byggnader m.m.
DimensionsN/A
Storlek (max längd)

6 m, 9,5 m, 12 m

Material

Komposit

Varumärke

Nordprodukter

Produktnamn

Tryckskruvpålen

Artikelnummer

0

Contact US

Copyright © 2019 Nordprodukter – Part of Markexpo
Scroll to Top