Ankarpåle

4250 kr7375 kr inkl. moms

Miljöriktig och innovativ ankarpåle

Nollställ

Ankarpålen

Pålar till brygga

Ankarpålen är en variant av miljöriktiga Nordpålen och är avsedd att användas vid förankring av flytande enheter, bottenfundament, rörledningar, byggnader m.m. Stora krafter kan överföras till bottensegmentet med en relativt kort nerskruvningsdel, vilket är skonsammare mot bottensegmentet och bekvämare för installatören.  Pålarnas överdel kan anpassas efter önskemål, användning och förhållande för att skapa den perfekta lösningen för just dina behov.

Uppfyllda krav:
  • Underhållsfri
  • Miljö- och arbetsriktig
  • Över 90 års hållbarhet

Denna produkt är förberedd för framtida CE-märkningskrav.

Det bästa alternativet för både dig och miljön

Miljöaspekten är ett av Nordprodukters viktigaste grundfundament och därför väljer vi att använda återvinningsbart material, utesluta giftiga utsläpp, minska CO2-utsläppen och bevara bottensegmentet i bra skick. Med respekt för den marina omgivningen skapar vi ett överlägset hållbart alternativ som förenar mångsidig kundnytta med miljömedvetenhet.

Om Nordprodukter

Nordprodukter är etablerade på marknaden och har de i särklass mest miljövänliga och ekonomiskt hållbara pålarna. Pålarna är tillverkade i kompositmaterial från återvunnet båtskrov. Våra pålar finns installerade i flera hamnar och används till bryggor, flottar, akterfästen, bojar, farledsmarkering med mera.

Alla marina pålar som finns i vattnet kan ersättas med våra produkter som har 46 gånger lägre CO2-utsläpp än våra konkurrenter.

Har du frågor om produkten?

Kika på andra modeller av Nordpålen!

Tryckskruvpålen

Optimal som förtöjningspåle, fenderpåle, markeringspåle.

Skruvpålen

Optimal för dig som vill bygga brygga med kvalitativa och motståndskraftiga pålar.
DimensionerInte tillgänglig
Storlek (max längd)

3,4 m, 3,5 m, 4 m

Material

Komposit

Varumärke

Nordprodukter

Produktnamn

Ankarpålen

Artikelnummer

0

Copyright © 2019 Nordprodukter – en del av Markexpo

Org.Nr: 559116-1004
Scroll to Top