Fästelement

1000 kr2000 kr inkl. moms

Nollställ

Fästelement

Tillbehör för att brygga bygga!

Beslagen, bultar brickor och muttrar är i syrafast rostfritt stål för längsta hållbarhet och är dimensionerade efter pålens omkrets.
Finns i diameter, 125 cm, 176 cm, 218 cm, 270 cm, 337 cm. För beställning av diameter 270 cm och 337 cm skickas en offertförfrågan i formuläret längre ned på produktsidan.
 

Det bästa alternativet för både dig och miljön

Miljöaspekten är ett av Nordprodukters viktigaste grundfundament och därför väljer vi att använda återvinningsbart material, utesluta giftiga utsläpp, minska CO2-utsläppen och bevara bottensegmentet i bra skick. Med respekt för den marina omgivningen skapar vi ett överlägset hållbart alternativ som förenar mångsidig kundnytta med miljömedvetenhet.

Om Nordprodukter

Nordprodukter är etablerade på marknaden och har de i särklass mest miljövänliga och ekonomiskt hållbara pålarna. Pålarna är tillverkade i kompositmaterial från återvunnet båtskrov. Våra pålar finns installerade i flera hamnar och används till bryggor, flottar, akterfästen, bojar, farledsmarkering med mera.

Alla marina pålar som finns i vattnet kan ersättas med våra produkter som har 46 gånger lägre CO2-utsläpp än våra konkurrenter.

Har du frågor om beslaget?

 
DimensionerInte tillgänglig
Storlek (diameter)

125 cm, 176 cm, 218 cm

Kontakta oss

Följ oss på Facebook!

Följ oss på Facebook!

Följ oss på Facebook!

Copyright © 2019 Nordprodukter – en del av Markexpo

Org.Nr: 559116-1004
Scroll to Top